Διαβάστε προσεκτικά τί γράφει στο Facebook η Ανδριάνα Σεργίδου, που επιμένει πεισματικά, όπως και τόσοι άλλοι, να μην διαβάζουν καν, άρα να μην ακούνε οποιονδήποτε που δεν συμερρίζεται τις απόψεις της. Κλίκ για μεγέθυνση.

 

Ανδριάνα Σεργίδου, εσύ πού ξέρεις ότι υπάρχει φεγγάρι; Πήγες ποτέ εκεί;

Αυτό ως ελάχιστη απάντηση στο σχόλιο σου ότι εγώ είμαι μακριά άρα να μην μιλώ, ή δεν ξέρω, και όλες τις συναφείς ανοησίες, ωσάν και εγώ δεν βλέπω τα Κυπριακά κανάλια, και δεν διαβάζω εφημερίδες και δεν βλέπω τί γίνεται στα social media και αλλού!

Πού στηρίζεις αυτό που λές, ότι “αυτό που διαδραματίζεται αυτή τη στιγμή είναι αναπόφευκτο”;

Εγώ ισχυρίζομαι ότι χωρίς το Δησακελ (εν πρώτις) και χωρίς τον Αναστασιάδη (ως τελευταίαν λύση) ΔΕΝ ήταν καθόλου αναπόφευκτο! Δεν μπορεί να καθόμαστε πάνω σε (μίνιμουμ) 600δις αερίου και να συζητούμε για 10-20 δις! Ακόμα και ένα παιδάκι του δημοτικού θα καταλάβαινε αμέσως ότι κάτι άλλο κρύβεται εδώ! Μόνο οι Κύπριοι δεν το καταλαβαίνουν, απλώς διότι τους έχει έχει γίνει πλήση εγκεφάλου!

Πού και πώς κατάλαβες ότι εγώ θέλω να μας ρίξουν έξω από την Ευρώπη;

Αντιθέτως, εγώ ΔΕΝ ΘΕΛΩ να φύγουμε από την Ευρώπη, διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται και η στρατιωτική μας ασφάλεια από τους Τούρκους!

Πνεύμα διχόνοιας σπέρνει (για παράδειγμα) η Αντρη Μολέσκη του ΑΚΕΛ που το μόνο της κριτήριο είναι να ρίξει τον Αναστασιάδη για να διατηρήσει τα ποσοστά του κόμματος της!

Πού το βρήκες αυτό, ότι στόχος μου είναι να ενσπείρω διχόνοια;

Εάν διάβαζες τα κείμενα μου, όπως σου ζήτησα, δεν θα έγραφες ούτε και αυτήν την ανοησία, ότι δηλαδή στόχος δικός μου είναι η διχόνοια! Ακριβώς το αντίθετο είναι που συμβαίνει! Στο κείμενο μου για το «Ψευτοδίλημμα» είμαι ξεκάθαρος! Εξ άλλου, εγώ είπα ήδη εδώ και μέρες ότι στις διαδηλώσεις ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν λάβαρα και σημαίες κομμάτων.

Το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ!

Ποτέ δεν ακούγατε, διότι τα ξέρετε ήδη όλα! Οι μισοί είσαστε προδότες που θέλετε λύση ΔΔΟ, και οι υπόλοιποι (πλην ενός μικρού ποσοστού) είσαστε ήτε ξεροτζιέφαλοι, ήτε βλάκες. Ή και τα δύο.

Χωρίς τον Αναστασιάδη το πρόβλημα λύνεται ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ!

Τα πράγματα είναι πολύ απλά!  Αυτός βρίσκεται στο Προεδρικό για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των φίλων του, εχθρών της Κύπρου και αυτά περί «ριξίματος» του Αναστασιάδη από τους Ευρωπαίους, κι αυτά παραπέτασμα καπνού είναι!

Το αέριο.

Δεν ξέρω βεβαίως τί λένε πίσω από κλειστές πόρτες, ούτε και με απασχολεί, διότι εξ ορισμού ποτέ δεν θα μάθω όλες τις λεπτομέρειες. Με ενδιαφέρει μόνο η ουσία. Η λογική λέει ότι απλώς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το αέριο ΠΑΡΑΥΤΑ και να ξεμπλέξουμε μέσα σε 24 ώρες! Υπήρξαν και συγκεκριμένες προτάσεις από την Ρωσία! Και εμείς, και η Ελλάδα, που αν προσέξατε έχει εξαφανιστεί εντελώς από αυτήν την ιστορία.

Ομως με τέτοια λύση, δεν εξυπηρετείται το σχέδιο του Αναστασιάδη (με την ευλογία του ΑΚΕΛ βεβαίως) για λύση ΔΔΟ, που περνά από την Ευρώπη. Τί δεν καταλαβαίνετε;

Είμαστε ήδη σε πορεία καταστροφής.

Δεν έχω καμιά διάθεση να «συζητώ» πλέον μαζί με κανέναν. Εν κατακλείδι, θα προειδοποιήσω για ακόμα μια φορά, και να θυμάστε οτι ΟΛΕΣ μου οι προειδοποιήσεις αποδείκτηκαν ήδη εντελώς βάσιμες, έστω και εάν πολλοί από εσάς, συμπεριλαμβανομένης της ίδιας μου της μάνας, με κατηγορούσατε για κινδυνολογία:

Είμαστε ήδη σε πορεία καταστροφής. Οσο περισσότερο πεινάσουμε, τόσο πιο εύκολα θα δεχθούμε την λύση ΔΔΟ. Αυτό ήταν το σχέδιο εξ αρχής. Γι αυτό κόπηκε και το βίντεο του Εφιάλτη.

Να φύγει ο Αναστασιάδης από το Προεδρικό.

Εκ των πραγμάτων, η μόνη λύση είναι να φύγει ο Αναστασιάδης από το Προεδρικό. Και ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να ζητήσει ο κόσμος ΟΛΟΣ στην Κύπρο, μαζικά την παραίτηση του.

Βεβαίως, αυτοί που πάντα ήθελαν ΔΔΟ, δεν υπαρχει κανένας απολύτως λόγος να πράξουν οτιδήποτε. Να κάτσουν σπίτι τους, δεν τους θελουμε δίπλα μας στο Προεδρικό, όταν εμείς θα απαιτούμε την παραίτηση Αναστασιαδη.

Να την χαίρεστε την λύση ΔΔΟ!

Μπορούν να ξεκινήσουν τους πανηγυρισμούς, και τους υπολογισμούς τους, αφού σύντομα θα μπορούν να πωλούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε όλη την Κύπρο. Ή όπως στο διάολο διαφορετικά φαντάζονται την λύση ΔΔΟ.

Ο ΘΕΌΣ ΝΑ ΓΛΈΠΕΙ ΤΗΝ ΚΎΠΡΟΝ.